Panoráma Kemping Pannonhalma

Legyen Ön is a vendégünk!

A kemping a teraszos kiépítésével, rendkívüli fekvésével, panorámájával Pannonhalma egyik gyöngyszeme. Az igazi különlegessége, hogy közvetlenül a Pannonhalmi Bencés Főapátságot körülvevő arborétum alatt helyezkedik el. A látvány több mint megható, ha feltekintünk az erdőkoszorú tetején ágaskodó Apátságra.

Az ország első magánkempingje még a hetvenes évekből. Korszerűségében fiatal. Különlegessége a nehezen karbantartott buja növényzet, hiszen nemcsak a csendet kedvelő kempingezők nagy tanyája, hanem a rövid időre otthonosságot nyújtó fák, bokrok, sövények világa is, ahol kellő mértékben fel- feltűnnek a rózsák, margaréták.

Nyitva tartás

áprilistól - októberig

Szolgáltatások:

Társalgó, konyha, mosdók, gyerekmedence, homokozó, gyerekjátékok, ping-pong asztal, látványkonyha, széf, kerékpárkölcsönzés, automata mosógép.

A vendégeket a sátor és lakókocsihelyeken kívül 2 db alpesi típusú faház fogadja.A faházak négyszemélyesek, kétszintesek, mini bárral, hűtővel és színes tv-vel felszeltek, reggelizési lehetőség, friss péksütemény szerviz. Faházaink szükség esetén +1 főre pótágyazhatóak, illetve gyermekágyat kérésre szívesen biztosítunk.

A faházak négyszemélyesek, kétszintesek, mini bárral, hűtővel és színes tv-vel felszeltek, reggelizési lehetőség, friss péksütemény szerviz.

Faházaink szükség esetén +1 főre pótágyazhatóak, illetve gyermekágyat kérésre szívesen biztosítunk.

Helyfoglalás

+36-96-471-240